Parlamentarii social-democrați de Dâmbovița au depus un amendament la Legea bugetului de stat pe anul 2023 privind alocarea sumei de 2500 de lei către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru achiziționarea unui aparat angiograf. Amendamentul a fost aprobat.

 
 
”Felicit parlamentarii PSD Dâmbovița pentru amendamentul depus și aprobat prin care, din bugetul național pe anul 2023, 2 500 000 de lei vor fi direcționați pentru achiziționarea aparatului angiograf ce va intra în dotarea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște!”, a transmis președintele organizației județene a PSD, Corneliu Ștefan, președintele CJD.
 
Consiliul Județean Dâmbovița, care derulează un amplu proiect de extindere, modernizare și dotare a Secției de Cardiologie, va asigura diferența necesară achiziționării aparatului angiograf. De asemenea, Consiliul Județean Dâmbovița va asigura, integral, suma construirii noului corp de clădire de aproape 450 metri pătrați ce se va compune printre altele, din:
Sala unde va funcționa aparatul angiograf;
Cameră control și cameră tehnică;
Spațiu echipare medici;
Cabinet medici și asistente;
Depozit materiale sterile și instrumentar steril;
Grupuri sanitare și vestiare;
Spațiu preoperator;
Spațiu postoperator;
Grup sanitar pacienți.