Moment de bilanț la PSD Dâmbovița. Astăzi, liderii organizației social-democrate au ieșit în fața presei și au vorbit despre provocările și realizările în plan politic și administrativ ale formațiunii, dar și despre obiectivele pentru anul 2023.

 ”2022 a fost un an intens și plin de activități pentru organizația PSD Dâmbovița, a fost un an în care am avut alegeri în majoritatea organizațiilor din județ și nu în ultimul rând, am avut o conferință județeană în care am ales structura de conducere pentru următorii 4 ani”, a arătat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

”Obiectivul nostru pentru anul următor este acela de a întări organizațiile unde nu avem primari, de a găsi candidați pentru a câștiga alegerile în localitățile unde PSD nu are funcția de primar. Cu siguranță, vom câștiga, în 2024, toate localitățile conduse de PSD”, a mai spus liderul social-democrat. El a reiterat determinarea de a duce toate proiectele la capăt și în plan administrativ pentru dezvoltarea comunităților locale, subliniind, în contextul susținerii acestora și nevoia de stabilitate și predictibilitate la nivel guvernamental.