O  nouă echipă de conducere a organizației municipale social-democrate Moreni a fost aleasă, zilele trecute, în cadrul conferinței de alegeri. Gabriel Purcaru a fost ales, în unanimitate, președintele organizației PSD Moreni.

 
”Îi urăm succes pentru că, alături de colegii săi, are misiunea de a câștiga alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.
Le vom fi alături în toate proiectele politice pe care le vor implementa pentru municipiul Moreni, dar și în cele administrative. Nu în ultimul rând, îi mulțumim domnului Dinu Constantin pentru munca depusă în funcția de președinte al organizației Moreni.
O singură Echipă!”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
 
 
Succes noii echipe PSD Moreni a transmis și prim-vicepreședintele PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean.
 
”Aveți toată susținerea echipei de la județ de la Dâmbovița, mai ales că obiectivele electorale fixate în 2024, pe baza proiectelor importante realizate sau în curs de realizare, sunt ambițioase: un nou mandat de primar al municipiului pentru PSD, majoritate în consiliul local, câștigarea alegerilor județene și a președintelui Consiliului Județean, a alegerilor politice europarlamentare și parlamentare și respectiv câștigarea votului politic pentru alegerile Președinția României! Nu e o ambiție goală de conținut, ci una fundamentată pe fapte și proiecte realizate în județ și municipiu”, a declarat Corlățean.
 
 
La rândul său, Gabriel Purcaru a mulțumit tuturor pentru încrederea acordată și și-a asumat obiective politice importante.
”Votul pe care, alături de ECHIPA PSD MORENI, l-am primit, reprezintă startul unei noi etape în politica din municipiul nostru.
Suntem parte a aceleași echipe, suntem uniți, iar acest lucru ne face să fim prima forță politică din Moreni!
Responsabilitatea mea și a echipei mele este una uriașă pentru viitorul comunității noastre: câștigarea, în 2024, a alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și a alegerilor prezidențiale. Primarul Moreniului va fi al PSD, dar, la fel de important, anul viitor vom câștiga și majoritatea în Consiliul Local al muncipiului nostru.
Acesta a fost și motivul întăririi și revigorării celor 20 de organizații de cartier ale PSD Moreni. Un municipiu precum Moreniul are nevoie de membri PSD bine pregătiți, conștienți că succesul se datorează efortului în echipă, dar și gata să se dedice 100% oamenilor din Moreni.
O administrație care să muncească în interesul morenarilor nu poate fi decât o administrație condusă de PSD Moreni.
PSD Moreni își va îndeplini angajamentul luat în fața acestei frumoase comunități: un municipiu european, cu oameni care să fie mândri că sunt morenari”, a fost mesajul liderului PSD Moreni.