Social-democrații sunt în dispozitiv de luptă electorală în contextul în care, în anul 2024, se desfășoară, în premieră, patru runde de alegeri cu mize mari. Mai mult, PSD se pregătește pentru preluarea conducerii Guvernului în luna mai.

”Este o perioadă de provocări și trebuie gestionate corect și profesionist”, a declarat senatorul Titus Corlățean, vineri, la Argeș, unde a participat la Conferința județeană de alegeri a organizației social-democrate. ”E  nevoie de un efort de performanță pentru a susține baza piramidei și pentru a distribui social lucrurile excepționale pe care segmentul de guvernare PSD a reușit să le realizeze în condiții deloc simple pentru a pregăti o bună guvernare care va fi preluată de PSD”.

Prim-vicepreședintele PSD Dâmbovița le-a vorbit delegaților prezenți la eveniment despre nevoia de coeziune, subliniind că jocul în echipă este cel care generează performanța atât în plan politic, dar și administrativ. În acest context, liderul PSD a dat exemplul echipei de la Dâmbovița din care face parte.

”Jocul în echipă, coeziunea generează și mai multă performanță. Asta facem și noi la Dâmbovița, ne pregătim pentru competițiile care vor urma pentru că trebuie să avem o bază foarte serioasă, o guvernare a PSD care trebuie să fie de sus până jos”, a transmis Corlățean.