Petrecere mare, zilele trecute, la Dâmbovița. Mai mulți lideri ai fostului Partid Democrat Liberal (PDL) au fost prezenți la cheful organizat de fostul parlamentar PDL, Iulian Vladu, actual președinte PMP Dâmbovița, la localul său din Găești.

La eveniment au fost prezenți lideri și demnitari ai fostului PDL ca Radu Berceanu, Anca Boagiu, Ioan Oltean, Ion Ariton, Traian Igaș, Gheorghe Albu, Mircea Man, Mircea Toader, Eugen Tomac, Iulian Vladu, Mircea Andrei, Costică Canacheu, primari PNL din Dâmbovița (Iulian Costache-Uliești, Andrei Lucian Daniel-Petrești).

Aproximativ 50 de persoane au participat la petrecerea fostului lider PDL (miniștri, senatori, deputați, primari).

A fost prezent si șeful PMP Eugen Tomac.

Imnul PDL (Verde înrourat)a fost pus pe repeat și dansat la greu de petrecăreți.

”La ziua mea au venit prietenii mei să sărbătorim împreună, nu e pentru prima oară când vin și sper să nu fie nici ultima oară când vin prietenii la ziua mea”, a declarat Iulian Vladu pentru DB24NEWS. Dacă era o întâlnire de taină nu o făceam cu 50 de persoane de demnitari. A fost o petrecere privată, m-am bucurat că oamenii nu m-au uitat, ne întâlnim la zilele fiecăruia. Am rămas și suntem în continuare prieteni. Una e una, politica e politică...” Liderul PMP spune că nu s-a discutat politică la petrecerea sa. ”Au fost colegi care sunt și în PSD, și în PNL, și în PMP... chiar nu s-a discutat politică. Nu pot să spun cine a fost, nu vreau să le fac rău. M-am bucurat din suflet că au venit într-un număr atât de mare. Asta demonstrează că mă iubesc în continuare. Îmi pare rău că a lipsit, trebuia să vină și Vali Calcan că a fost invitat, dar a fost plecat din țară”, ne-a mai precizat Iulian Vladu. ”Ne-am distrat, ne-am simțit bine, ca la orice petrecere, mai ales că te revezi cu prietenii”, a conchis acesta.