Deputata PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, a susținut, astăzi, o declarație politică în plenul Camerei Deputaților.

Aceasta a subliniat, în intervenția sa, importanța și efectele politicilor publice implementate de social-democrați.

”Grație strategiilor coerente și sustenabile precum și justeții politicilor publice, PSD este astăzi cel mai mare și cel mai unit, cel mai important partid politic din România, primul în topul încrederii românilor. Social-democrația în România este dedicată oamenilor. Românii trebuie reprezentați cu cinste, cu profund respect și la cel mai înalt nivel, toate eforturile actului politic vizând  concentrarea pe oameni și pe satisfacerea necesităților lor”, a arătat Holban.

”Sunt convinsă că, în lipsa acestor atribute, PSD nu ar fi obținut pentru români toate realizările notabile de astăzi. De fiecare dată când s-a aflat la guvernare a avut ca obiective creșterea veniturilor, respectiv a salariilor, pensiilor și alocațiilor pentru copii, precum și adoptarea unor programe solide de sprijin. Toate acestea au susținut atât populația cât și mediul privat, împreună realizând pași concreți pentru bunăstarea și o viață mai prosperă. În ultimul an, competența, ambiția și determinarea miniștrilor PSD au condus la demararea unor programe ample și complexe dedicate sănătății, infrastructurii, muncii și solidarității sociale, economiei, culturii, copiilor, tinerilor și familiilor.

Sunt încredințată că aplicarea acestora va avea cu certitudine efecte concludente în modernizarea țării și creșterea calității vieții românilor”, a mai spus deputata.