Liderul liberalilor dâmbovițeni, Marius Caravețeanu, susține că Executivul condus de Mihai Tudose și-a pierdut credibilitatea și că recentul sondaj dat publicității arată dimensiunea reală a dezastrului guvernării PSD -ALDE!

"Viaţa bate minciunile electorale ale PSD!

Era de aşteptat ca Guvernul PSD-ALDE să-şi piardă credibilitatea după valul de scumpiri care tocmai a început să măture România, după gafele legislative comise, după incapacitatea de a conduce şi gestiona problemele ţării.

Într-un sondaj realizat de "Avangarde", o instituţie condusă de sociologul Mihai Pieleanu, considerat de mulţi a fi un apropiat al social-democraţilor, Cabinetul Tudose nu mai beneficiază decât de încrederea a 27% dintre români! Un adevărat dezastru!

După nici un an de guvernare PSD-ALDE, românii şi-au dat seama că au fost minţiţi, că promisiunile făcute de social-democraţi în campania electorală au fost apă de ploaie! Viaţa a bătut minciunile electorale!

Rămâne de văzut ce va face liderul maximo al PSD, Liviu Dragnea. Va da de pământ şi cu acest guvern, aşa cum s-a întâmplat în cazul Cabinetului Grindeanu, va cosmetiza răul cu o remaniere sau va căuta, ţâş-pâş, să se retragă de la putere?

Un lucru este clar! Indiferent de mişcările politice făcute de Dragnea, românilor li s-a cam luat de PSD!", a notat Caravețeanu pe pagina sa de facebook.

Analiza acestuia vine în contextul în care în PSD atmosfera este una din ce în ce mai greu de respirat ca urmare a relațiilor tensionate dintre premier și președintele partidului.