Foarte încrezător în șansele sale de reușită la un nou mandat de primar al orașului Găești, liberalul Grigore Gheorghe, susține că nu are nicio emoție în ceea ce privește adversarul său politic de la PSD.

Plecând din pole-position, actualul primar tinde să-și subestimeze adversarul în competiția pentru conducerea orașului, chiar dacă acesta din urmă este susținut de puternica echipă a social-democraților, și este convins că va obține ”scoruri zdrobitoare”.

Propus și susținut de PSD Găești, Alexandru Iorga a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, candidatul organizației pentru funcția de primar al orașului Găești.

 

”De fiecare dată, și acum fără modestie, am trecut prin trei rânduri de alegeri, credeți-mă, nu am nici cea mai mică emoție! Pentru că ai patru ani la dispoziție să confirmi dacă ești în stare de ceva sau nu.  Eu le doresc succes la toți, dar, de fiecare dată scorurile au fost zdrobitoare, diferențe de 100, 1000, 2000 de voturi, a fost zdrobitor. Ca fiecare, îți dorești să ajungi primar, consider că este frumos, dar nu este frumos, ești cel care conduce orașul. Niciodată, nu mi-am subestimat adversarul...niciodată! Trebuia să fie cineva acolo!”, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă  a PNL Dâmbovița, primarul orașului Găești, liberalul Grigore Gheorghe.