Se anunță o competiție politică interesantă, la Găești, pentru funcția de primar al orașului! 

Actualul primar liberal și candidatul social-democraților au intrat deja în dispozitivul de luptă electorală pentru alegerile locale din 2024 și vor fi nevoiți să-și folosească fiecare toate instrumentele din arsenalul politic pentru a convinge electoratul.

Foarte încrezător în șansele sale de reușită la un nou mandat de primar al orașului Găești, liberalul Grigore Gheorghe, susține că nu are nicio emoție în ceea ce privește adversarul său politic de la PSD. O dovadă de aroganță, spun social-democrații. 

  • ”Trebuia să fie cineva acolo!”

”De fiecare dată, și acum fără modestie, am trecut prin trei rânduri de alegeri, credeți-mă, nu am nici cea mai mică emoție! Pentru că ai patru ani la dispoziție să confirmi dacă ești în stare de ceva sau nu.  Eu le doresc succes la toți, dar, de fiecare dată scorurile au fost zdrobitoare, diferențe de 100, 1000, 2000 de voturi, a fost zdrobitor. Ca fiecare, îți dorești să ajungi primar, consideri că este frumos, dar nu este frumos, ești cel care conduce orașul. Niciodată, nu mi-am subestimat adversarul...niciodată! Trebuia să fie cineva acolo!”, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă  a PNL Dâmbovița, primarul orașului Găești, liberalul Grigore Gheorghe. 

  • ”Nu înțeleg de unde atâta aroganță. Avem sondaje foarte clare, este într-o cădere liberă și a fost încrezut!” 

Răspunsul social-democraților a fost unul dureros pentru liberal. Liderul PSD Dâmbovița susține că primarul PNL este în cădere liberă în sondaje și, mai mult decât atât, că dă dovadă de o aroganță nejustificată.

”Domnul primar a fost încrezut și nu înțeleg de unde atâta aroganță. Avem sondaje foarte clare, este într-o cădere liberă și a fost încrezut. Văd că atitudinea pe care o are de vătaf pe moșia nu știu cui a avut-o și acum un an, la Zilele orașului Găești și, când eram în parc împreună cu colegii mei, stătea pe scaun singur pe scările Casei de cultură cu o sticlă de vin și cu un pahar și saluta lumea de pe scaun. NU e un secret, a văzut toată lumea. Credeam că, după acel episod nefast pentru dumnealui, și chiar îl compătimesc, am crezut că începe să-și revină pentru comunitatea locală, dar văd că atitudinea aceasta de încrezut o are în continuare”, a replicat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, într-o conferință de presă la Găești.

Social-democrații îl susțin pentru funcția de primar pe Alexandru Iorga.