Liberalul târgoviștean, Tică Dan Alexandru aduce o serie de reproșuri actualei  conduceri a primăriei.

Într-un clip publicat pe pagina sa oficială de facebook, acesta vorbește despre calitatea slabă și prețurile foarte mari ale proiectelor care au fost făcute, dar și prelungirea nejustificată a termenelor. 

Calitatea și prețurile foarte mari ale proiectelor pe care le implementează Primăria, bineînțeles și prelungirea nejustificată a termenelor și aici putem face referire la reabilitarea stadionului Eugen Popescu, la construcția centurii municipiului Târgoviște, la părculețele făcute cu bani foarte mulți din banii târgoviștenilor”, spune liberalul. Totodată acesta mai vorbește despre lipsa transparenței decizionale, a proiectelor mari pentru dezvoltarea municipiului, faptul că nu au fost digitalizate serviciile pentru a sprijini cetățenii. 

Tică Dan Alexandru este candidatul desemnat de PNL Dâmbovița pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște la alegerile locale din 2024.

La rândul său, primarul Cristian Stan a replicat că liberalul face ”comentarii caraghioase” și că  a ”alunecat, deja, în campania electorală” . Mai mult, a catalogat reproșurile lansate de acesta din urmă drept gogomănii.
 
”Le spun celor care au alunecat, deja, în campania electorală că s-au mai făcut și alții de râs înaintea lor cu minciuni mai mari sau mai mici; să nu caute cu tot dinadinsul să-i depășească”, a spus primarul. Acesta a adăugat că Târgoviștea are  proiecte de peste 1 miliard de lei, peste 100 de investiții; 90% din investiții sunt bani atrași, fonduri nerambursabile, iar pe POR, se plasează pe primul loc  în regiune ca sume aprobate pentru finanțare, cu o valoare totală mai mare decât toate celelalte 6 reședințe la un loc.