Fostul premier Victor Ponta a fost numit recent în funcția de consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu. Ponta va acorda consultanță premierului pe probleme economice.

Este o decizie a premierului Ciolacu, cu care am vorbit de mai multe ori în ultima vreme (…) E un domeniu al relațiilor economice internaționale în care am încercat să performez cât am putut, cât am fost prim-ministru. Am învățat mai multe din zona privată în ultimii ani. Aș fi vrut să fi avut această experiență din zona privată de mai demult”, a declarat Ponta.

Victor Ponta va veni cu expertiză pe zona relațiilor internaționale și își exprimă dorința ca România să aibă cât mai multe relații economice cu diverse țări.

 
 
 
Fostul premier a fost prezent, zilele trecute, la Niculești, la investiția  în curs de amenajare a unuia dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa, cunoscută fiind prietenia acestuia cu dezvoltatorul turc.
Ponta s-a fotografiat cu foștii colegi de partid, a făcut glume și a dat o tură de complex cu președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
”E cel mai serios județ”, a remarcat Ponta, la Niculești.