Liberalii din Dâmbovița reacționează la declarațiile făcute luni, într-o conferință de presă, de partenerii de coaliție.

În timp ce social-democrații le reproșează că își arogă merite pe care nu le au cu privire la dezvoltarea unor proiecte pentru județ, liberalii îi suspectează de ”amnezie”  arătând că partenerii lor ”ocolesc aportul guvernelor PNL pentru Dâmbovița”.

 Luni, 16 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Constantin Cozma, le transmitea liberalilor să nu ”se mai umfle în pene”!

Cu stupoare am aflat că liberalii dâmbovițeni, care au tăcut mâlc ani de zile și n-au făcut nimic pentru acest județ, se umflă în pene și spun că s-au zbătut pentru proiectul DN7 Bâldana-Titu proiect pe care, deja, a început să se toarne asfalt datorită insistențelor președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și al sprijinului ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Liberalii își dau cu părerea și despre Stațiunea de interes național Peștera-Padina și investițiile din munte ale Consiliului Județean. Le transmitem să nu bea apă rece! Riscă să răcească de la cât au transpirat pentru acest județ și municipiu. Decent ar fi să tacă și, totuși, să încerce să facă ceva pentru județul Dâmbovița”.