Uzina dâmbovițeană are capacitatea de a redeveni un actor important pe piața industriei de apărare națională, a declarat, astăzi, la marcarea a 55 de ani de existență a Uzinei Automecanica Moreni, președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Acesta a arătat că instituția pe care o conduce este alături de angajații fabricii morenare, de managementul acesteia și va sprijini dezvoltarea tuturor uzinelor de profil din județul Dâmbovița.
 
 
Astăzi, a avut loc, la Automecaniza Moreni, conferința organizată de conducerea companiei din industria de apărare, cu ocazia  aniversării a 55 de ani de la crearea acestei companii.
Au fost prezenți reprezentanți ai premierului, președintelui Senatului, Ministerului Economiei, Ministerului Apărării Naționale, președintele  Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan și prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, reprezentanți ai unor instituții, companii, două dintre ele potențiali parteneri externi ai Automecanica (Elbit și Hyundai). Gazdele au fost  directorul general Corneliu Vișoianu și liderul de sindicat Constantin Bucuroiu.