Alexandru Iorga a fost ales, în unanimitate, în cadrul Conferinței Extraordinare, președinte al Organizației PSD Găești pentru următorii patru ani.

 
 
”Sunt pe deplin conștient că avem foarte multe de făcut și sunt hotărât să muncesc eficient ca să schimb viața găeștenilor prin proiecte mari și serioase.
Anul viitor va fi un an de referință pentru oraș, an în care lucrurile se vor schimba în bine, exact așa cum merităm fiecare dintre noi.
Orașul nostru are nevoie de investiții în aproape toate sectoarele de activitate. Are nevoie de servicii medicale bine organizate, de învățământ modern și adaptat nevoilor economice, de infrastructură de bună calitate și de spații destinate agrementului, sportului și petrecerii timpului liber. Practic, este necesară o regândire strategică a tuturor domeniilor de activitate.
Din discuțiile pe care le-am organizat cu găeștenii, nu am putut să nu remarc profunda nemulțumire față de modul în care este astăzi condus orașul.
Găeștenii au nevoie de o echipă puternică și hotărâtă, iar eu va invit pe fiecare dintre dumneavoastră alături de mine. Vom face lucrurile diferit, le vom face cu bună credință și pentru oameni”, este mesajul transmis de noul lider al PSD Găești.