COMUNICAT DE PRESĂ

Alina Milea a fost confirmată drept președinte prin votul membrilor FORȚA DREPTEI TÂRGOVIȘTE.

 
Vineri, 24 noiembrie, Organizația Municipală Forța Dreptei Târgoviște a organizat Adunarea Generală a membrilor pentru alegerea conducerii statutare a organizației. În urma votului, președintele organizației Forța Dreptei Târgoviște este  Alina Lupu-Milea, care a condus organizația încă de la înființarea sa.
 
Prezenți la Adunarea Generală au fost și președintele Forța Dreptei Găești, Cătălin Slăvilă și deputatul Gabriel Plăiașu, liderul Forța Dreptei la nivelul județului Dâmbovița, care le-a adresat participanților câteva cuvinte despre situația politică actuală, precum și încurajări pentru a duce mai departe lupta de a salva liberalismul românesc.
 
În urma votului exprimat, componența Biroului Politic Municipal al Forța Dreptei Târgoviște este următoarea:
• Președinte: Alina Lupu-Milea
• Vicepreședinți: Gheorghe Culcer și Octavian Popescu
• Membri: Radu Mihail Tudor, Ozana Gabriela Crăciun, Dan Andrei Lupu, Sandu Vasile, Carmen Iancu, Mircea Luțescu, Gabriel Chiriachez și Constantin Mititelu.
 
Alina  Milea, Președintele ales al Forța Dreptei Târgoviște: „Contextul politic național în care se desfășoară aceste alegeri de partid pe plan local e caracterizat de o tensiune în plan intern fără precedent, cea mai tristă constatare pe care o putem face fiind neîncrederea crescândă a locuitorilor orașului Târgoviște faţă de funcționalitatea instituțiilor şi a proceselor democratice din stat, din cauza incompenței actulei majorități politice PNL-PSD.
 
În aceste circumstanțe, rolul, misiunea noastră este restabilirea încrederii cetățenilor Municipiului Târgoviște într-o formațiune autentic liberală, FORȚA DREPTEI.”