Avocatul târgoviștean, Ciprian Iacob s-a alăturat Alianței pentru Unirea Românilor AUR Dâmbovița și este coordonatorul campaniei pentru alegerile europarlamentare.

În perioada 2012 – 2014, acesta a activat în PNL Dâmbovița. Iacob a explicat, astăzi, într-o conferință de presă,  cum a ajuns să se alăture acestui proiect politic.

”De mai bine de 7-8 luni, tot mă gândesc să mă alătur unui partid politic. Sigur, puteam să rămân în rândul cetățenilor neafiliați politic, însă am considerat că, dacă mă voi identifica cu acest partid, Alianța pentru Unirea Românilor, consider eu că pot face mai multe pentru acest județ.

Activez în cadrul Baroului Dâmbovița de aproximativ 18 ani, singurul job pe care l-am deținut a fost acela de avocat. Am reprezentat până acum cu cinste, spun eu, toți oamenii de bine ce au apelat la serviciile mele. În continuare, consider că acest proiect politic poate aduce plus-valoare județului nostru și da, mi-am asumat acest rol de a coordona campania de europarlamentare din acest an.

M-am îndreptat către AUR, unde am găsit o serie de oameni foarte bine pregătiți, ce se preocupă de nevoile țării, se preocupă de nevoile cetățeanului și, cum se spune în fotbal, merg până la firul ierbii.

Ultima experiență politică a fost PNL Dâmbovița, în perioada noiembrie 2012 – noiembrie 2014. De aproximativ 10 ani, nu am intrat în sediul vreunui partid politic, nu am semnat vreo adeziune cu vreun partid politic, nu am asigurat consultanță vreunui partid politic sau vreunui politician dâmbovițean sau din România.

Întregul spectru m-a tatonat, inclusiv PSD, inclusiv PNL. Încontinuu, au existat discuții, dar fără ca eu să particip, efectiv, la o discuție concretă și corectă vizavi de parcursul politic al lui Ciprian Iacob”, a declarat acesta.