Alianța pentru Unirea Românilor Dâmbovița a ieșit astăzi, pentru a doua săptămână consecutiv, cu o nouă surpriză în planul achizițiilor. Este vorba despre fostul subprefect din partea PNL, Ana Maria Dragotă Zamfir. Conducerea AUR i-a oferit posibilitatea coordonării filialei orașului Găești, unde se pare că va și candida la primărie.

„Alianța pentru Unirea Românilor mi-a oferit oportunitatea unui proiect politic nou și promițător. M-a investit cu responsabilitatea coordonării filialei partidului din Găești. În perioada imediat următoare, voi lucra pentru două obiective importante, de a crea în Găești o organizație AUR formată din oameni serioși, competenți și cinstiți, iar cel de-al doilea obiectiv pe care vreau să îl conturez este reprezentat de strategia de dezvoltare a orașului Găești. Vreau să construiesc pentru orașul meu un proiect care lipsește de 30 de ani încoace”, a precizat aceasta, joi, într-o conferință de presă.

”AUR este un partid care întrunește, din punctul meu de vedere, aspirațiile românilor. Pentru o viață mai bună și pentru a lua decizii de a promova, atât la nivel local cât și la nivel parlamentar și europarlamentar, oameni hotărâți să aducă schimbarea în societate. Îi aștept lângă mine pe toți cei care, până acum, nu au avut curajul să gândească diferit. Trebuie să spargem acele dogme vechi. În următoarele luni, vom demonstra că vocea noastră contează”, a mai declarat Ana Maria Dragotă Zamfir.