Orașul Găești are nevoie de o schimbare profundă, este de părere liderul organizației locale social-democrate, Alexandru Iorga, care a arătat că viziunile PSD și PNL privind dezvoltarea orașului sunt diametral opuse.

În timp ce noi ne dorim un oraș aerisit, curat, cu lucrări de calitate, proiecte mari și utile, cu servicii puse în slujba oamenilor, vechea administrație continuă să ignore nevoile reale ale comunității locale și să acționeze pompieristic și neproductiv”, a transmis Iorga, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Iorga susține că cetățenii nu sunt mulțumiți de modul în care administrația actuală își desfășoară activitatea.

”În funcție de zona în care locuiesc găeștenii, problemele sunt diferite. Cea mai mare problemă este traficul foarte aglomerat care generează mizerie, poluare, nervi și multe altele. Pe strada Republicii, oamenii sunt nemulțumiți că nu au apă, deci, în orașul Găești, astăzi, nu avem apă curentă, canalizare. Sunt zone unde nu există canalizare. Oamenii sunt nemulțumiți că orașul nu este curat. Pe zona sănătății, legat de spital, sunt foarte multe discuții, foarte multe controverse. Sunt aspecte legate de managementul spitalului, iar cetățenii nu beneficiază de serviciile medicale pe care și le doresc și le plătesc. Este un management care generează controverse, iar medicii, care sunt foarte buni, nu-și pot desfășura activitatea în condiții de stres”, a arătat social-democratul.

Cred foarte mult că valoarea  unei organizații politice stă în echipa pe care și-o construiește. Organizația PSD Găești a atras oameni valoroși ai comunității din toate domeniile  de activitate. Acest lucru garantează că suntem determinați să lucrăm într-un mod nou, modern și în slujba găeștenilor. Am atras alături de noi ingineri, profesori, specialiști în administrație, medici, arhitecți. Toți au înțeles că orașul Găești are nevoie de o transformare profundă. Trăim într-o perioadă în care resursele financiare sunt accesibile și este necesar doar să știm ce să facem cu ele. Pornind de la reformarea principalelor servicii respectiv sănătatea , educația și administrația locală și până la regândirea infrastructurii rutiere și de utilități, toate aceste proiecte se află pe lista noastră de priorități”, a mai spus liderul social-democrat.

Alexandru Iorga este candidatul desemnat de PSD pentru funcția de primar al orașului Găești.