Alianța Dreapta Unită Dâmbovița și-a anunțat, vineri, 22 martie, candidații pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și respectiv de primar al municipiului Târgoviște.

Este vorba despre deputații Gabriel Plăiașu (Forța Dreptei) și Daniel Blaga (USR).

 

”Îmi dau seama foarte bine de dimensiunea responsabilității pe care o am și mi-o asum, astăzi, în fața dumneavoastră, prin votul și, mai ales, prin susținerea leadership-ului celor trei formațiuni politice USR, PMP și Forța Dreptei, care s-au reunit într-o alianță de dreapta numită Alianța Dreapta Unită, într-un moment extrem de dificil, spun eu, pentru toată scena politică din România. 

România avea nevoie, în mod evident, de o reprezentare solidă, consistentă și, mai ales, credibilă pe partea dreaptă a scenei politice din țară. Iată că această soluție pe partea dreaptă a scenei politice a apărut, aceasta este Alianța Dreapta Unită”, a declarat Gabriel Plăiașu. ”Cu toții ne propunem ca, de săptămâna viitoare, să începem ușor, ușor, să venim în fața dvs. cu colegii noștri pentru a-i supune testului din fața electoratului, iar acesta să-i judece și să-i aprecieze dacă reprezintă o soluție cu adevărat la ceea ce, astăzi, se oferă pe scena politică din România și din județ”, a mai adăugat acesta.