Lider PNL și fost eurodeputat, Vasile Blaga, a fost surprins în acest week-end, într-o stație peco din județul Vâlcea, în timp ce bolidul de 100 000 de euro i-a dat ceva bătăi de cap.

Preț de câteva minute bune, după ce a alimentat, liderul liberal pare că a avut probleme în a reporni bolidul de ultimă generație pe care îl conduce, timp în care a primit o mână de ajutor din partea unor curioși mai pricepuți.  Cel mai probabil, computerul de bord i-a dat de lucru politicianului, aflat cu soția.  

Blaga a intrat apoi în stația peco pentru a se ”răcori” de unde și-a cumpărat împreună cu soția fresh-uri de portocale.

Potrivit surselor politice, Blaga, preşedinte PNL Timiş, a participat la o ședință informală, unde mai mulți primari s-au reunit pentru a analiza rezultatul alegerilor din 9 iunie la nivelul județului. Concluzia a fost că scrutinul a fost un eșec, iar vinovată e conducerea interimară impusă de liberalii de la Bucureşti, respectiv Vasile Blaga – judeţ şi Cristian Buşoi – Timişoara. Potrivit acelorași surse, concluzia a fost că PNL a pierdut alegerile din județ, motiv pentru care cei doi lideri impuşi de la centru, Vasile Blaga, preşedinte PNL Timiş și Cristian Buşoi,preşedinte PNL Timişoara, ar trebui demiși sau să-și dea demisia. Amândoi au fost europarlamentari, dar niciunul n-a mai figurat pe lista PSD – PNL pentru alegerile din iunie. Prin urmare, ambii vor încerca să fie pe listele de Timiş la alegerile parlamentare.