Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, declarații incendiare la adresa conducerii Consiliului Județean!

Țuțuianu a declarat, în această după-amiază, într-o conferință de presă la Târgoviște, că este extrem de dezamăgit de prestația conducerii CJ, dar și a primarilor, făcând referire, printre altele și la modul în care s-au implementat PNDL I  și II.

N-am să permit nimănui să pună sub semnul întrebării implementarea proiectelor la care am muncit ani de zile!

Șeful PSD  este scandalizat.

"Ne-am întors în timp cu 5 ani de zile. În 2016, când conduceam CJ, am luat 86 de milioane de lei,  cu un an înainte am luat 75 de milioane. În 2014, 60 de milioane, 50 în 2013. Situația de astăzi este una pe care mi-e greu să o înțeleg. Pe PNDL I, am luat 25 de milioane de lei, cam cât luam în 2013, iar pe PNDL II suma este de  6 milioane 237 de mii  529 de lei. Toți banii pe PNDL II sunt proiecte de drumuri pentru care eu am organizat licitațiile publice pe bani de la CJD, credit bugetar mic, credit de angajament mare și, în momentul în care am obținut banii prin PNDL II, ne-am putut transfera susrsa de finanțare. Lucrurile astea mă îngrijorează extrem de mult și vor face obiectul analizei mai întâi în forul politic și apoi vom lua și decizii. N-am să permit nimănui să pună sub semnul întrebării implementarea proiectelor la care am muncit ani de zile. Cine nu înțelege acest lucru poate pleca acasă de acum!", a afirmat Adrian Țuțuianu.

"Vreau să dau un semnal public, Consiliul Județean este instituție publică, nu privată și controlul politic se exercită de către cei care au câștigat alegerile. Mă voi implica extrem de serios în a urmări dacă lucrurile merg în direcția bună", a  mai declarat Țuțuianu.

Liderul social-democrat s-a arătat foarte iritat și de mega creșterile salariale din instituțiile publice.

"Le-am atras atenția colegilor de la CJ asupra unor inegalități existente în modul cum au stabilit salariile. Am să le cer ca, de la 1 ianuarie, când se aprobă organigrama și statul de funcțiuni să facă aceste corecții", a mai punctat Țuțuianu.