Virgil Guran comentează introducerea e-factura, care a scos luni în stradă sute de manifestanți în fața Guvernului. În plin protest al contabililor, vicepreședintele liberal lansează critici voalate la adresa ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, despre care spune că se consultă doar cu premierul, iar unele dintre acțiunile sale afectează Partidul Național Liberal.

Eu înțeleg foarte bine mediul de afaceri și cred că unele lucruri sunt puțin grăbite. Într-adevăr, trebuie terminat cu evaziunea fiscală, dar, de multe ori, aceste măsuri afectează în primul rând tot pe cei care plătesc, nu pe cei care nu plătesc. Cred eu că aici trebuie gândit mai bine în privința măsurilor de combatere a evaziunii fiscale, pentru că uneori, aceste măsuri îngreunează activitatea economică și îngreunează activitatea oamenilor de afaceri, care de fapt duc țara înainte, prin taxe, impozite, prin dezvoltare”, spune președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran.

”Marcel Boloș se consultă doar cu Marcel Ciolacu și premierul dă direcția cu ce are de făcut și într-adevăr, Marcel Ciolacu nu se consultă cu partidul și de multe ori, acest lucru dăunează imaginii Partidului Național Liberal, din păcate. (...). Uneori, imaginea noastră nu este chiar bună, din cauza unor acțiuni ale ministrului Boloș”, a mai declarat Guran la RFI.