Prim-vicepreședintele PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean, a anunțat, în această seară, că analiza rezultatelor pe zonele sale de responsabilitate, Pucioasa-Fieni, relevă performanța administrativă și politică la nivelul acestor regiuni, remarcabile în economia scorului istoric atins de organizația județeană.
 
Nu întâmplător avem aici campionul național al primarilor de orașe, respectiv primarul Ana Constantin, ales la Pucioasa cu 89%! Sau scoruri remarcabile ale primarilor aleși ori ale scorurilor politice deosebite în localitățile Fieni, Aninoasa, Brănești, Doicești, Șotânga, Vulcana Pandele, Vulcana Băi, Buciumeni, Moroeni, Pietroșița, Runcu. Sau chiar și progresia importantă în localități pe care nu le-am câștigat și care nu avuseseră anterior administrație social-democrată, precum Glodeni, Bezdead, Moțăieni. Votul politic obținut în regiunea Pucioasa la Consiliul Județean este unul remarcabil, respectiv 63 %, după cum scorul politic pe regiunea Fieni este de asemenea semnificativ, respectiv 53%”, a arătat Corlățean într-o postare pe pagina sa de socializare.
”Ne-am concentrat asupra elementelor care trebuie ameliorate sau corectate, astfel încât campaniile prezidențială și parlamentară să fie de asemenea de succes! Știm ce avem de făcut și practic, în ciuda perioadei de vacanță și a căldurii sufocante din această perioadă, am dat drumul la motoare pentru ceea ce urmează în toamna acestui an”, a explicat liderul PSD.
”Mă bucur să constat o atitudine echilibrată din partea colegilor, lipsită de accente exagerate, care ar fi putut fi generate de rezultatele deosebite obținute și de încrederea confirmată la vot din partea cetățenilor. E bine să rămânem o echipa serioasă și modestă până la capăt. Și să continuam să facem lucruri bune pentru comunitatea dâmbovițeană”, a mai subliniat Titus Corlățean.