Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că unei femeie de 55 de ani, în timp ce s-ar fi aflat pe bulevardul Unirii, i-ar fi fost smuls telefonul mobil. Ulterior, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 19 ani.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de bănuit a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, persoana în cauză a fost prezentată magistraților, față de aceasta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.