COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Național al PNL s-a reunit astăzi, 15 septembrie 2024, în incinta Palatului Parlamentului. Pe ordinea de zi a reuniunii a fost validarea oficială a candidaturii la alegerile prezidențiale din 2024, a președintelui Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă.

Din delegația Partidului Național Liberal Filiala Dâmbovița la ședința Consiliului Național al PNL, au făcut parte 8 delegați de drept și 17 delegați aleși. Pe 29 august, Biroul Politic Naţional al PNL l-a desemnat pe Nicolae Ciucă drept candidat pentru alegerile prezidenţiale.

Pentru validarea lui Nicolae Ciucă, în calitate de candidat al PNL la alegerile prezidenţiale au votat în unanimitate delegaţii prezenți la Consiliul Național al PNL.

Nicolae Ciucă, președinte PNL:

"Nu ne vom opri să facem istorie pentru România de azi și pentru România de mâine. Convingerea mea, una profundă: politica este realizare, nu promisiune. România are nevoie de un președinte loial țării, un om în slujba țării. România are nevoie de un președinte cu fibre și valori liberale în acest context geopolitic extrem de complicat. Are nevoie de un președinte loial oamenilor in intereselor țării, un președinte care pune accent pe dezvoltare, pe investiții, pe educație și sănătate, care vorbește nu doar cu românii din țară, ci și cu cei din diaspora. Avem nevoie de un om în slujba țării lui. Nu e doar un slogan,, e însăși misiunea oricărui om de stat. Sunt onorat pentru încrederea acordată astăzi".

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:

"Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România, în acest moment. Este un român patriot, un om echilibrat, cu diplomație și viziune. L-am asigurat de tot sprijinul și susținerea mea și a Organizației PNL Dâmbovița. Siguranța cetățeanului, a familiilor și a comunităților locale reprezintă prioritate liberală fundamentală pentru mandatul prezidențial 2024 – 2029”.