Partidul Social Democrat, a organizat duminică, 20 octombrie 2024, la Palatul Parlamentului, evenimentul de lansare a proiectului de țară al lui Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile pentru Președintele României din anul 2024. Proiectul propune un plan de investiții publice de 155 de miliarde de euro în următorii cinci ani, în domenii precum infrastructură, educație, sănătate, tehnologie, agricultură şi industrii competitive.

”Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, România are, în adevăratul sens al cuvântului, un #𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐃𝐞𝐓̦𝐚𝐫𝐚̆ în care se regăsesc toți românii!
Ieri, Marcel Ciolacu le-a vorbit românilor, tuturor românilor, despre respect, decență, unitate și colaborare, concepte de care România a fost privată de către președinții de dreapta.
A fost depășită bariera politică și s-a vorbit despre #România!
Despre salarii mai bune pentru cei care muncesc, despre școli și spitale moderne, despre pensii pentru părinții și bunicii noștri din care aceștia să poată trăi decent.
Programul de țară al lui Marcel Ciolacu este despre construirea unei țări care aparține fiecărui român!
Ca prim-ministru, a lucrat cu toată lumea, indiferent de partid, înțelegând că treaba sa este aceea de a uni oamenii când situația este grea, nu de a-i dezbina. Ca premier, a gestionat situații complicate fără să-și piardă busola morală.
A dovedit deja că poate să miște lucrurile în direcția bună, chiar și când situația părea imposibilă. Și nu e vorba doar de cifre și statistici aici - e vorba de o viață mai bună pentru fiecare român.
𝐌𝐚𝐫𝐜𝐞𝐥 𝐂𝐢𝐨𝐥𝐚𝐜𝐮 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐏𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞!
𝐈𝐚𝐫 𝐞𝐮 𝐢̂𝐥 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚̆ 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐯𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢 𝐭̦𝐚𝐫𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢 𝐬̦𝐢-𝐨 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 𝐬̦𝐢 𝐨 𝐦𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚̆!”, spune președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.