“Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!” Sub acest slogan, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa (IJJ Dâmboviţa) a debutat astăzi, 27 iunie, a V-a ediţie a campaniei de donare de sânge.
Acţiunea se desfășoară în contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii în spitalele din România și are ca scop conştientizarea importanței donării de sânge şi completarea stocului sanguin local.

Activitatea la care participă jandarmi dâmboviţeni și personal civil se va desfăşura în perioada 27 – 28 iunie a.c., atât la sediul IJJ Dâmboviţa, cât şi la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa cu sprijinul personalului medical de specialitate.
Peste 350 de jandarmi, elevi ai școlilor de subofițeri, angajați ISU Dâmbovița şi cetăţeni voluntari s-au alăturat campaniei Jandarmeriei Dâmbovița în anii 2017 și 2018.
Prin gestul lor au dat dovadă de solidaritate faţă de semeni și au conştientizat faptul că prin sângele donat pot salva viaţa mai multor oameni aflați în suferinţă.