Crucea Roșie Dâmbovița a amplasat în Piața Tricolorului, un cort la care oamenii cu suflet mare vin în sprijinul celor care și-au lăsat în urmă casele și toată munca de o viață, fugind din calea războiului din Ucraina.

În fiecare zi, între orele 10.00-14.00, puteți să aduceți:
- alimente neperisabile;
- apă sau sucuri;
- produse de igienă și produse sanitare (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe);
- orice sumă de bani în numerar sau prin virament bancar direct pe site-ul https://crucearosie.ro/.
 
"Cineva spunea că "Adevărata generozitate este să faci ceva bun pentru cineva care nu va afla niciodată despre asta."
Să intri într-un magazin, iar persoana aflată în fața ta să aibă un coș plin de cutii de lapte praf și alimente și să o auzi spunând: "Pentru copiii refugiaților din Ucraina!" arată ce fel de oameni suntem.
Să vezi zeci de oameni care, poate din puținul lor, au făcut în așa fel încât să trimită ceva sutelor de ucraineni fugiți din fața unui război absurd, arată din ce aluat suntem făcuți noi, românii.", spune președintele CJ, Corneliu Ștefan.
 
 
"Ceea ce faceți zilele acestea se numește OMENIE și tot ceea ce faceți, faceți cu inima curată.
Pentru toate acestea VĂ MULȚUMESC!🙏
#Mulțumesc celor care ați venit în Piața Tricolorului și ați donat în cadrul campaniei 🇺🇦 🇹🇩 “𝗨𝗠𝗔𝗡𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘𝗔 𝗡𝗨 𝗔𝗥𝗘 𝗚𝗥𝗔𝗡𝗜𝗧̦𝗘”!", a transmis acesta.
 
 Haideți să arătăm, încă o dată, că românii sunt alături de cei care au fugit din calea acestui război nedrept și care, mai ales ACUM, au nevoie de ajutorul nostru!", este mesajul președintelui CJ Dâmbovița.