Liderul liberalilor dâmbovițeni, Marius Caravețeanu a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că momentul de miercuri, când va fi supusă la vot moțiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi un show! 

"Ceea ce se întâmplă la nivel național este demn de  Cartea Recordurilor. Partidul care a obținut un rezultat  foarte bun la alegeri să-și răstoarne propriul guvern printr-o moțiune de cenzură este un lucru  nemaiîntâlnit politica mondială. Acest lucru se încearcă în perioada următoare. Colegii noștri parlamentari vor participa în ziua dezbaterii moțiunii, dar nu vor participa la vot. Nu vrem să fim părtași la acest meci intern al PSD care ne aduce numai deservicii atât pe plan național, dar mai ales internațional (...) Da, Guvernul Grindeanu trebuie să plece acasă pentru că n-a ajuns acolo în urma unui examen, a unui concurs, ci susținut de un partid politic. Din păcate, și cei care s-au strâns în jurul domniei sale încearcă o perpetuare a crizei care s-a născut la nivel național, criză care ne aduce numai dezavantaje. Mai mult, negocierea dintre PSD și UDMR privind unele favoruri care se doresc a fi obținute de această formațiune politică denotă și mai mult disperarea în care se găsește PSD (...) ", a declarat, marți, într-o conferință de presă, președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu.

El a opinat că moțiunea de cenzură introdusă de PSD împotriva Guvernului nu va trece. "Pică sau nu pică Guvernul, PSD-ul are de pierdut în ambele situații. Dacă moțiunea trece și pică acest guvern, sunt convins că dintre cei care au picat testul  se vor regăsi în noua echipă guvernamentală", a mai spus acesta.