Luni, 19 iunie a.c., în jurul orei 18.50, în urma unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. “112”, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița a plecat în căutarea unor persoane care s-au rătăcit în zona împădurită din localitatea Bucșani.

 

Familia, din localitatea Comișani, formată din 3 adulți și 2 copii cu vârsta cuprinsă între 14 și 40 de ani, a plecat în pădurea “Neaga” din Bucșani să culeagă ciuperci. La un moment dat, aceștia și-au dat seama că s-au rătăcit.

În aceste condiții, cei în cauză au apelat Sistemul Național Unic al Apelurilor de Urgență “112”, iar un echipaj de jandarmi a plecat imediat în căutarea acestora.

În urma acțiunii de căutare, dâmbovițenii au fost găsiți de jandarmi în pădure, la aproximativ 6 km de drumul principal care leagă localitatea Bucșani de Adânca și au fost conduși în afara zonei împădurite, de unde și-au continuat deplasarea la domiciliu, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Acțiunea de căutare s-a încheiat în jurul orei 20.00.

 

***

Persoanele aflate în dificultate pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA