Primăria Târgoviște nu se află deloc într-o situație confortabilă.

Așa cum a recunoscut și primarul Cristian Stan, periodic, la Primăria Târgoviște, mai explodează câte o grenadă

Litigiul pe care Primăria l-a avut cu firma CAST în proiectul de reabilitare a centurii ocolitoare, pe care l-a pierdut, și este obligată să plătească o sumă substanțială, nu este singurul. Se pare că mai sunt litigii cu o valoare mare. 

Unul dintre constructorii PIDU a contestat penalitățile reținute de către Primărie, spune edilul, dar prima instanță a dat câștig de cauză Primăriei. Nu numai că i-a respins cererea, dar a și obligat constructorul la plata a circa 3 milioane de lei primăriei.

În 2016, Primăria a adunat penalități în valoare de aproximativ 13 milioane de lei de la constructorul PIDU și de la cel de la Complexul Turistic de Natație.

Primăria mai are un litigiu și cu TERMICA, aflat în primă instanță și care, spune primarul, este unul și mai complex, consecințe ale unor atitudini superficiale, sau chiar cu intenție.

Cristian Stan susține că "dacă nu am fi avut aceste probleme, am fi stat chiar bine". Repercusiunile sunt pe zona de servicii, bunuri și dotări, însă, și unele investiții vor mai avea de așteptat.

"Periodic,la Primăria Târgoviște, mai apare câte ceva, mai sare câte un dop, mai explodează câte o grenadă.Nu e deloc ușor  să fii în situația de a face față acestor probleme, însă, găsim resurse financiare și juridice de a ieși din acest impas. Mi-ar fi plăcut ca aceste sume să se regăsească în niște investiții făcute pe bugetul local", a precizat Stan.