Bază de agrement la Lacul Bolboci din zona montană Padina-Peștera! Asta intenționează autoritățile dâmbovițene să realizeze în zona, iar propunerea i-a fost prezentată astăzi ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, prezent într-o vizită de lucru în județ.

Autorităţile judeţene vor ca în zona amintită să fie create condiţii de antrenament pentru loturile olimpice ale României de kaiac canoe.

''Ne interesează ca, pe Lacul Bolboci, să facem o bază de agrement, pe de o parte pentru staţiunea Moroieni-Padina-Peştera, pentru că dezvoltarea presupune să oferim şi anumite soluţii de petrecere a timpului liber, dar şi o bază permanentă de pregătire a loturilor olimpice ale României de kaiac-canoe, ei mai fac din când în când antrenamente într-o formulă care e doar convenită'', a spus președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Ţuţuianu.

Ministrul Ioan Deneş a mers, vineri, la Lacul Bolboci, aflat în zona turistică montană Padina Peştera din Dâmboviţa. Padina Peştera a fost declarată recent, printr-o hotărâre de guvern, staţiune de interes naţional.