Imagini insolite cu Barajul Pucioasa colmatat!

Lacul de acumulare Pucioasa, joi, 18.10.2018!

 

"Este mai evident ca niciodată ca avem nevoie de o altă sursă de apă!

Iar pentru acest lucru este nevoie de implicarea totală a tuturor autorităților competente!", spune primarul Constantin Ana. Acesta a venit și cu o serie de precizări pe pagina sa de facebook legat de problema apei din Pucioasa.

"Stimați locuitori ai orașului Pucioasa, atunci când o să avem o problemă majoră legată de alimentarea cu apă potabilă a orașului să fiți siguri că vă voi informa negreșit!

Astăzi, s-au suprapus două situatii delicate. Mai întâi conducta ce alimenta cartierele Bela și Serbănești a cedat, dimineața la prima oră, apoi intreaga instalație de alimentare cu apă brută a statiei de tratare s-a dezamorsat, și pe fondul nivelului scăzut al apei în lacul de acumulare.

Conducta spre Bela-Șerbănești a fost reparată de la orele amiezei, iar de curând s-a realizat și amorsarea circuitului spre stația de tratare.

Știu că s-a creat o tensiune în comunitate, alimentată de binevoitori, dar vreau să știti că cele mai multe ori problemele delicate ale orașului (indiferent de felul lor) au fost rezolvate facă ca dumneavoastră să fiți implicați.

Asta am încercat. 
Să ne facem treaba cu toții, fără a va crea dumneavoastră un disconfort major!", a arătat primarul.