În perioada 8 mai – 26 octombrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa (IJJ Dâmbovița) a răspuns pozitiv invitației COS Târgoviște și s-a înscris cu o echipă reprezentativă în competiția „Cupa Mihai Viteazul”, ediţia 2018.
Patru dintre cele 14 echipe, reprezentate prin angajați ai IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, ISU Dâmbovița, COS Târgoviște, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul Găești, Geo-Sting Târgoviște, Rondocarton, Erdemir, Oțelinox, Kablu Tronik, Cromsteel și Stalker, care au ajuns la partea finală a „Cupei Mihai Viteazul”, s-au întrecut la fotbal pe terenul de la Baza Sportivă a COS Târgoviște, în ziua de 26 octombrie a.c., pentru adjudecarea trofeului.
În finala mică s-au calificat echipele Kablu Tronik – Stalker,  iar în finala mare s-au întâlnit echipele IJJ Dâmbovița și ISU Dâmbovița.
Câştigătoare în finala mică a fost Kablu Tronik care a învins echipa adversă cu scorul de 7-1.
În finala mare a acestui campionat câștigătoarea trofeului a fost desemnată echipa IJJ Dâmbovița, cu un scor de 4-2 împotriva celor de la ISU Dâmbovița.


„Cupa Mihai Viteazul”, ediţia 2018 a culminat cu o competiție „La sfoară”, iar după o luptă aprigă cu echipele ISU Dâmbovița, Kablu Tronik și Rondocarton, echipa IJJ Dâmbovița a râmas în cursă cu cea a COS Târgoviște, pe care a învins-o cu un scor de 2-0.


INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL