Isteria creată în jurul coronavirusului a ajuns și la Pucioasa. Sau cel puțin o tentativă de a panica populația care a fost dejucată de primarul orașului, Constantin Ana, care a anunțat pe pagina sa de facebook, în urmă cu cateva minute, cum anumite persoane au încercat  să alarmeze autoritățile în legătură cu un posibil caz de coronavirus. Redăm mai jos explicațiile primarului pe acest subiect fierbinte.

Ce vremuri mizerabile trăim!

Daca de o buna perioada de timp in spatiul public au fost lansate, cu ura, tot felul de mizerii la adresa mea, avand ca sursa diverși derbedei cu scoala mai multa sau mai putina, ceea ce s-a intamplat in seara asta a depasit orice limita a bunului simt!

Acum 15 minute am fost sunat de la Antena 1 sa mi se ceara informatii despre un suspect de Coronavirus din Pucioasa!!!

Informatia fusese furnizata postului de televiziune de un cetatean "bine intentionat", a carui identitate nu mi-a fost comunicata!!!

Am reusit sa opresc la timp acest bulgare mediatic ce putea produce o imensa panica in randul locuitorilor orasului, atat eu cat si institutiile abilitate confirmand faptul ca la Pucioasa NU EXISTA NICIUN SUSPECT DE CORONAVIRUS!!!

Dar stau si ma intreb, cine este nemernicul ce isi bate joc de orasul sau?!!!

Chiar nu mai avem scrupule?!

Sau poate alegerile ce vin cu pasi repezi intuneca total ratiunea unora?!!!