Primăria Pucioasa a suplimentat personalul care va sta la dispozitia cetățenilor în această perioadă de criză pe care o traversăm!
Persoanele izolate la domiciliu și persoanele vârstnice vor primi un ajutor suplimentar din partea administrației locale care are o echipă care îi va ajuta în procurarea medicamentelor și a alimentelor.

"Pe lângă sprijinul anunțat de cei de la Cartaxo, vom avea și noi un "echipaj" ce va sprijini pensionarii și persoanele izolate la domiciliu, în procurarea medicamentelor și a alimentelor!", spune edilul Constantin Ana. "Din păcate, nu toată lumea a înțeles asta și am primit comenzi de semințe, bere, mâncare de căței, țigări și așa mai departe".


 Autoritățile locale au luat și măsuri de precauție pentru a evita eventuale înșelăciuni.

"Avem un registru, se face repartizarea angajaților pentru că, e foarte important, când omul sună la Poliția Locală i se spune și cine va veni, ca să nu ne trezim cu șarlatani care vin și iau banii oamenilor și fug cu ei.

Fac un apel către toate rudele, toți aparținătorii persoanelor vârstnice, să nu lase totul pe seama primăriei și să-și ajute aproapele ca să spun așa, părinții, bunicii, unchii și să ne dea o mână de ajutor în a le face aprovizionarea cu produsele de bază pentru următoarele săptămâni", a mai spus primarul.