Organizația județeană va prezenta zilnic eroii dâmbovițeni din războiul cu COVID-19, pentru ca oamenii să conștientizeze efortul și riscurile la care se supun cei din linia I, indiferent ce înseamnă această linie de luptă cu un inamic nevăzut care deja face mii de victime și a schimbat din temelii viețile sociale și economice ale planetei.

"În fiecare zi, o să aducem în fața dumneavoastră medici și farmaciști dâmbovițeni, oameni de pe ambulanțe, personal MAI, vânzători din magazine, administratori de restaurante, șoferi de aprovizionare, cei care au făcut donații diverselor instituții dâmbovițene, reprezentanții autorităților locale, reprezentanții mass-mediei locale și nu îl ultimul rând dâmbovițeni implicați in acesta lupta”, spune președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan.

Lista prezentării Eroilor  a început cu comuna Corbii Mari, cea mai încercată localitate din județul Dâmbovița!

„Oamenii de acolo nu au abandonat lupta, deși alții le-au întors spatele! Ei sunt acolo, în prima linie, #Alaturideoameni în lupta cu COVID-19! #RESPECT #VaMulțumim!”, a  transmis președintele PSD Dâmbovița.

EROII zilei de 6 aprilie sunt medicii, asistentele, angajații de pe ambulanțe, infirmierele și brancardierii, toți angajații din sistemul sanitar dâmbovițean, care luptă zi de zi cu un inamic invizibil, dar care pune grav în pericol sănătatea oamenilor.

Luptați cu un dușman invizibil pentru sănătatea noastră! Nu aveți garanția că nu vă veți îmbolnăvi voi înșivă sau pe cei apropiați vouă!

Dar zi de zi sunteți în prima linie a luptei împotriva COVID-19! Pentru NOI! #Respect #VaMultumim”, este mesajul transmis astăzi de președintelui Corneliu Ștefan și al echipei PSD Dâmbovița.