A fost teroare seara trecută în mai multe localități din județ care s-au confruntat cu furia naturii.

Ploile abundente, vijeliile, grindina și descărcările electrice s-au manifestat agresiv în tot județul aflat sub avertizarea Cod Portocaliu, însă, în unele localități au făcut pagube însemnate.

A fost dezastru, spun oamenii din cateva localități din nordul județului. Nu am mai văzut așa ceva, mărturisește un cetățean  a cărui recoltă spune că e compromisă.

Grindina a transformat curțile oamenilor într-o mare de alb și a  făcut prăpăd.

Peste 1800 de gospodării au rămas fără curent electric, în intervalul 20 mai, ora 13:00 – 21 mai, ora 06:00, în urma informațiilor primite de la operatorul economic de furnizare a energiei electrice, în localitățile Petrești – 849 abonați, Ludești – 124 abonați, Odobești – 715 abonați, I.L. Caragiale – 194 abonați.

Mai multe echipe ale operatorului economic (de furnizare energie electrică) intervin în teren pentru realimentarea cu energie electrică a localităților afectate.

Toate subunităţile Inspectoratului pentru Situații de Urgență sunt pregătite pentru a face faţă evenimentelor ce s-ar putea produce în această perioadă, pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi linişte cetăţenilor dâmboviţeni.