"Vin vești proaste pentru județul #Dâmbovița de la Guvernul PNL-USR, iar promisiunile fără acoperire făcute în campaniile electorale de anul trecut încep să se destrame.

Contractul semnat pentru lucrările de modernizare și lărgire la patru benzi de circulaţie a DN 71, Bâldana-Târgoviște, a fost reziliat.
Neplăcuta veste ne-a fost dată astăzi de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Potrivit CNAIR, antreprenorul care a câștigat licitația pentru lucrările la acest important drum pentru județul nostru nu a respectat termenul legal în care trebuia să constituie garanția de bună execuție, așa cum se obligase le semnarea acordului contractual.
Ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, voi face tot ceea ce este necesar ca acest proiect să fie realizat de la Bâldana pâna la Sinaia, nu doar până la Târgoviște și, cu siguranță, vom demara lucrările de modernizare și lărgire a acestui drum vital pentru județul nostru.
În ceea ce privește centurile ocolitoare pentru cel mai intens circulate zone din județul nostru, săptămâna viitoare voi semna fișele de date care privesc întocmirea studiilor de prefezabilitate pentru:
- 18 km de drum de centură în jurul municipiului Târgovişte. Inelul 2 de centură al reședinței de județ va duce la crearea unei adevărate zone metropolitane ce va include mare parte din localitățile periurbane aflate în apropierea municipiului;
- 8 km drumuri de centură DN 71 și DN 7 la Drumul Expres Valahia, Autostrada A1 - Ploiești pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești;
- Centură de legătură la DN71 pentru optimizarea traficului rutier în zona orașelor Pucioasa și Fieni. 14 km de drum construiți de la 0;
- Cel puțin 15 km drum de centură DN71 și limita de sud a comunei Tărtășești. În acest fel, deschidem zona urbană a orașului Răcari către zona metropolitană București", anunță președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.