Pasajul de pe strada Petru Cercel a fost redeschis circulației, la capacitate maximă, pe ambele sensuri, în această dimineață.

 "Acesta a făcut obiectul unor ample lucrări de reabilitare, care au presupus, printre altele, camășuirea tuturor stălpilor si riglelor pilelor, înlocuirea suprastructurii cu grinzi prefabricate noi și placă de suprabetonare, aparate de reazem noi, dispozitive antiseismice, rosturi de dilatație noi, realizare strat suport si montare hidroizolatie nouă, amenajare trotuare noi, realizare straturi asfaltice, montare parapet pietonal nou, montare parapet de tip foarte greu, guri de scurgere", a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Alături de el s-a aflat și președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
 
 
"După aproape 15 ani, podul de la Combinat este deschis circulației pe ambele sensuri", a declarat acesta.
"Consiliul Județean Dâmbovița a susținut și va susține proiectele Primăriei Muncipiului Târgoviște și ale echipei conduse de Daniel Cristian Stan. Dovadă sunt sumele pe care Consiliul Județean Dâmbovița le-a acordat pentru finalizarea inelului de centură al reședinței de județ, 12.000.000 de lei.
Felicit administrația târgovișteană, mulțumesc consilierilor județeni pentru că au înțeles cât de importantă este această centură pentru târgovișteni și pentru județ. Pe de altă parte, sunt sigur că voi colabora la fel de bine cu primăriile Aninoasa, Șotânga, Ulmi, Dragomirești, Doicești și, bineînțeles, Târgoviște, pentru a demara proiectul Inelului 2 de Centură, mai ales că, săptămâna viitoare, voi merge la Ministerul Transporturilor pentru a susține acest proiect de importanță vitală pentru județul nostru", a mai adăugat Ștefan.