Vremea ploioasă nu a stricat Ziua Copilului. Chiar dacă planurile în aer liber au fost încurcate, mall-urile au fost luate cu asalt de părinți, bunici și copii și au devenit supraaglomerate. 

Cozi imense s-au format atât în zona de food, cât și la ghișeele de bilete ale cinematografelor.

La Târgoviște, Ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită așa cum se cuvine: cu bucurie, concursuri de desen și cu multe, multe cadouri.

 

Parcul de la UM Gară, a fost deschis, de astăzi, publicului, iar conducerea Primăriei Târgoviște a fost alături de prichindei.

Biblioteca Județeană "Ion Heliade Rădulescu", Teatrul Municipal "Tony Bulandra", au fost numai câteva dintre locațiile unde, astăzi, copiii au fost așteptați cu zeci de surprize.

Și OFSD Târgoviște s-a mobilizat pentru sărbătoarea copiilor. Gazde au fost Carmen Holban, Cristian Stan, Corneliu Ștefan, Luciana Cristea.
"Ultimul an a fost unul greu, de care noi adulții ne-am tot plâns. Și totuși… Să privim lumea și prin ochi de copil. Astăzi, ne-am bucurat la sediul PSD Dâmbovița de toată energia și fericirea celor mici. Am învățat să vedem binele din orice situație, să zâmbim mai des, să ne bucurăm mai des de lucruri simple și de apropierea celor dragi. În plus, am primit de la oaspeții noștri mici, dar extrem de inimoși și talentați, o adevărată frescă a copilăriei, motiv pentru care le mulțumim.
La mulți ani, copii! 1 iunie este doar un reper, pe care îmi doresc să îl sărbătoriți în fiecare zi. Iar adulților le doresc să fie, din când în când, copii!", a fost mesajul președintei OFSD Târgoviște, Carmen Holban.