Președintele CJ Dâmbovița a anunțat că a făcut o serie de adrese către Guvernul României pentru a obține transferul drumului forestier din munte din subordinea Direcției Silvice către  comuna Moroeni. Astfel, printr-o asociere dintre Moroeni și CJ Dâmbovița, autoritățile ar putea interveni pentru întreținerea acestuia.

Corneliu Ștefan avertizează că, dacă nu se va găsi o soluție pentru facilitarea accesului pe DJ 714, până pe 15 octombrie, există riscul ca, pe perioada iernii, stațiunea turistică de interes național Padina-Peștera să fie închisă.

Consiliul Județean Dâmbovița a întreprins demersuri  pentru refacerea zonei afectate a DJ 714 și aducerea drumului avariat la parametrii normali, în cel mai scurt timp posibil, pentru a permite redeschiderea circulației în zonă.
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a revenit sâmbătă, 24 iulie 2021, în zona Cheile Tătarului (Masivul Bucegi), unde, urmare a precipitațiilor abundente care au determinat viituri, DJ 714 a fost distrus pe o porțiune de aproximativ 200 m.