Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, reclamă comportamentul abuziv al furnizorului de  energie electrică! Edilul se arată foarte mâhnit de atitudinea sfidătoare a acesteia la adresa consumatorilor, arătând că această companie se comportă ca un dușman al cetățeanului și al firmelor. În plus, Constantin Ana a anunțat că a reclamat ELECTRICA la ANRE și a cerut măsuri urgente.

"Orașul Pucioasa nu este un oraș de mâna a doua!!!
În general avem probleme (mai mici sau mai mari) cu furnizorii de utilități.
Însă, ceea ce se întâmplă cu cei de la Electrica în ultima perioada depășește orice limită a bunului simț!
Cu săptămâni în care am avut zeci de opriri neanunțate, cu zone întregi rămase fără energie electrică ore în șir (și asta periodic), cu pagube provocate populației din ce in ce mai mari, cu numere de telefon pentru intervenții total nefunctionale, cu personal net inferior numeric nevoilor reale, Electrica sfidează prin atitudine o întreagă comunitate!", scrie primarul pe contul său de socializare.
"Iar dacă mai vorbim si despre modul in care sunt soluționate cererile pentru avize și noi racordări ajungem la concluzia că această companie se comportă ca un dușman al cetățeanului și al firmelor, nu ca un partener, nu ca un simplu furnizor de utilități!
Doi ani de dialog cu cei din conducerea Electrica, la toate nivelurile sale, au fost inutili!
Astăzi ,am trecut la următoarea etapă, reclamând comportamentul abuziv al celor ce trebuiau să fie partenerii noștri într-o Românie normala, la ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei), prezentând situația de la nivelul orașului nostru și cerând măsuri urgente!
La Pucioasa și oriunde în țară, cetățenii trebuie sa aibă în relația cu furnizorii mai mult de un singur "drept", acela de a plăti facturile!!!
Ajunge!
Ps. De luni vă vom pune la dispoziție formulare de reclamatii/petiții individuale și vom lansa și o petiție online, pentru a da greutate demersului nostru!", a mai anunțat edilul.