Astăzi, a fost lansată licitația pentru modernizarea DN71, Târgoviște-Sinaia, anunță Consiliul Județean Dâmbovița.

Totodată, în câteva zile, va fi desemnat câștigătorul licitației viitorului drum care va lega Târgovişte de București.
"Mă bucură când ideile mele sunt preluate, indiferent care este acea persoană sau din ce partid face parte.
Încă de anul trecut, înainte de venirea mea la președinția Consiliului Judeţean Dâmbovița, solicitasem realizarea unui drum nou, astfel încât valorile de trafic din interiorul localităților dâmbovițene să fie diminuate, iar distanța dintre Târgoviște și București să fie parcursă cât mai rapid și în siguranță.
În ultimul an, în cadrul fiecărei întâlniri avute cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastucturii Rutiere, și nu au fost puține, am susținut necesitatea realizării unui drum nou, atât de important pentru dezvoltarea județului nostru, precum și reluarea licitațiilor pentru modernizarea arterei Târgoviște-Sinaia.
Pe de altă parte, le reamintesc celor care conduc transporturile că nu renunț nici la modernizarea sectorului de drum Bâldana-Târgoviște. Toate proiectele viitoare, inclusiv drumul expres Târgoviște-București, sunt complementare drumului Bâldana-Târgoviște. Dâmbovițenii au tot dreptul să beneficieze de o infrastructură rutieră modernizată, astfel că tergiversarea lucrării Bâldana-Târgoviște nu face bine nimănui!", spune președintele CJD, Corneliu Ștefan.