Nici două săptămâni de la redeschiderea Parcului Mitropoliei din Târgoviște, în urma unui amplu program de modernizare, și apar semnele lipsei de civilizație ale unor cetățeni certați cu bunul simț.

 
Primarul municipiului, Cristian Stan, transmitea, la momentul redeschiderii parcului că  "este foarte important și sper să și păstrăm ceea ce avem. Depinde foarte mult de noi ca ceea ce am realizat să fie așa și este 1 an, doi 5 pentru că nu vor exista resurse financiare să putem interveni foarte curând în această zonă".
La aproape o săptămână, se vede nevoit să ia atitudine și să anunțe măsuri dure.
 
"Nu pot, efectiv, să înțeleg resortul care determină pe cineva să facă așa ceva. Pur și simplu, mintea mea respinge ideea că un individ care respiră același aer cu noi, care merge pe aceleași străzi și în aceleași parcuri, care trăiește în aceeași comunitate …. se comportă ca un golan, fără ca nimeni să-i fi greșit cu nimic.
Suntem plini de sloganuri (unii dintre noi), „vrem o țară ca afară”, etc etc etc. Dar când vine vorba de atitudine…e ce vedeți în poze.
Sunt foarte mâhnit și nu vreau să las lucrurile astea să treacă nepedepsite.
 În ultimele 2 zile au fost aplicate aproximativ 30 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe vizând tulburarea ordinii și liniștii publice, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân.
Nu voi permite ca tot ceea ce am construit împreuna sa devină bătaia de joc a unor iresponsabili", a arătat edilul.