Administrația târgovișteană a verificat, în această dimineață,  în teren mijloacele materiale și  resursele umane pe care  le are la dispoziție în vederea derulării activității de deszăpezire.

 "Aproximativ 60 de utilaje proprii ale Direcției de Salubritate, peste 250 de oameni, stocuri suficiente de nisip, sare, clorură de calciu și carburant, reprezintă argumente solide pentru a concluziona că suntem pregătiți pentru a face față provocărilor pe acest subiect.
 Acestora, li se adaugă și cei aproximativ 50 de voluntari mobilizați prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, precum si utilajul pentru topit zăpada, intrat acum 3 ani în dotarea Primăriei Târgoviște", a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.
 
 
 Totodată, toți beneficiarii de ajutor social vor fi angrenați în activitatea de deszăpezire.
"De asemenea, Direcția de Salubritate este operator licențiat ANRSC pe ceea ce înseamnă activitatea de curățare și îndepărtare a zăpezii, astfel încât nu avem și nu am avut niciodată acea problemă a contractării unui operator autorizat, activitatea fiind realizată prin mijloace proprii. Avem la dispoziție aproximativ 60 de utilaje, 250 de oameni, de la Direcția de Salubritate, Eco-Sal, Municipal Construct, care pot interveni dacă va fi cazul. De asemenea, avem posibilitatea, prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, de a mai capacita încă 50 de oameni pentru intervenție, plus utilajul de topit zăpada și de intervenție în cazul unei situații de urgență”, a mai spus acesta.