Procedura care privește modernizarea drumului Târgoviște-Sinaia MERGE MAI DEPARTE!, a anunțat miercuri, 19 ianuarie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 El a precizat că procedura este în desfășurare-
 Modernizare DN71 Bâldana - Târgoviște - Sinaia, km. 0+000 - km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație și km. 51+041 - km. 109+905 drum la două benzi : (Sector 2): Târgoviște - Sinaia km. 51+041 - km. 109+905 - drum la două benzi de circulație.
 
 
"Ieri, anumite personaje s-au grăbit să dezinformeze dâmbovițenii în cazul acestui proiect atât de important pentru județul nostru.
Atitudinea unora nu mai miră pe nimeni, la fel cum nu-i de mirare faptul că acești #reziști mai au puțin și dispar din peisajul politic la fel de abrupt cum au apărut, dacă nu fac și ceva constructiv. Oricum, nu au adus niciun plus de valoare acestui județ!
Nu au înțeles nimic, deși de doi ani tocesc scaunele unor instituții fundamentale ale statului român: LICITAȚIA A FOST SUSPENDATĂ pentru a se RĂSPUNDE la anumite clarificări solicitate", a explicat Corneliu Ștefan.