Astăzi, s-au împlinit doi ani de când Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și-a ales o nouă echipă de conducere.

Pe 20 ianuarie 2020, a fost ales președinte al CCIA Dâmbovița pentru un mandat de  patru ani  Valentin Calcan - antreprenor în domeniul turismului.

Consiliul de Conducere este alcătuit din următorii membri: Caraveteanu Marius, Gabriel Cioacă, Mihail Druga , Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Stefan . Un loc de drept în Colegiu îl are dl Gelu Rusescu.

 

"Obiectivul meu este acela de a transforma Camera într-un Club de Afaceri. Îmi doresc să devină locul unde membrii săi printr-o simplă strângere de mâini, să poată încheia contracte cu o siguranță mai mare decât cea oferită de asistența marilor case de avocatură",  declara, în urmă cu doi ani, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

În acești doi ani,  echipa de conducere a demonstrat ce  înseamnă 𝐕𝐈𝐙𝐈𝐔𝐍𝐄, 𝐈𝐍𝐒𝐏𝐈𝐑𝐀𝐓̦𝐈𝐄, 𝐈𝐍𝐎𝐕𝐀𝐓̦𝐈𝐄 și 𝐂𝐔𝐑𝐀𝐉.

"În acești doi ani am conștientizat că 𝐌𝐈𝐒𝐈𝐔𝐍𝐄𝐀 noastră este de a susține comunitatea oamenilor întreprinzători. În acești doi ani ne-am conturat 𝐕𝐈𝐙𝐈𝐔𝐍𝐄𝐀, aceea de a ajuta afacerile să crească. În acești doi ani ne-am definit 𝐒𝐂𝐎𝐏𝐔𝐋, și anume, de a oferi antreprenorilor o comunitate de profesioniști unde se pot dezvolta împreună. Ne propunem să continuăm! 𝐒𝐔𝐍𝐓𝐄𝐌 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓𝐎𝐑𝐈 𝐃𝐄 𝐁𝐔𝐒𝐈𝐍𝐄𝐒𝐒! 𝐒𝐔𝐍𝐓𝐄𝐌 𝐔𝐍 𝐂𝐋𝐔𝐁 𝐃𝐄 𝐀𝐅𝐀𝐂𝐄𝐑𝐈!", spune președintele CCIADB.