Cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern prin popularizarea destinațiilor turistice ale României în mediul online, prin implicarea directă a românilor pe www.destinatiaanului.ro și prin colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism a ajuns aproape la final.

Aflată la a doua ediție, Destinația Anului ridică ștacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Alianța Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse în două etape (pe regiuni și națională) și o dublare a intensității comunicării.

Ce urmează acum? Etapa finalei naționale!

Geanina Corondan și organizatorii competiției, împreună cu o echipă completă de producție TV, pornesc pentru a descoperi atracțiile și noutățile din toate aceste destinații.

Filmările vor avea simultan o componentă de producție TV clasică, dar și una interactivă.

În același timp, începând de astăzi, aveți posibilitatea de a vota pe www.destinatiaanului.ro, pentru a stabili podiumul final al întregii Românii.

România e plină de destinații frumoase și inedite.

Târgoviște este una dintre ele.

Aceasta a avut cel mai mare punctaj în Muntenia, Oltenia și Dobrogea în competiția DESTINAȚIA ANULUI 2022.

Asociația HoReCa Dâmbovița susține  Municipiul Târgoviște, nominalizat la Categoria City break, în etapa finală a DESTINAȚIEI ANULUI 2022.

În final, câștigător va fi turismul românesc!