Maiorul George Dragoș Dedu, IJJ Dâmbovița, s-a clasat pe locul al III-lea la categoria Master 2 masculin (40 – 49 de ani).

Ajuns la ediția aniversară de 10 ani, concursul de mountainbike “MARVIN 2K22” s-a desfășurat sâmbătă, 14 mai a.c., în orașul Urlați din județul Prahova, printre dealurile pitorești și podgoriile din zonă, în organizarea BikeXpertRacingTeam. Fiind unul dintre concursurile interne consacrate de ciclism, a atras la start peste 1.300 cicliști din toată țara, de nivel elite și amatori, care au optat pentru traseele de 18 km, 31 km sau 51 km, în funcție de nivelul de pregătire.

Pasionat de ciclism, jandarmul dâmbovițean a intrat în competiție pe traseul de 51 km cu aproximativ 1.200 metri elevație, destinat cicliștilor de nivel avansat, Master 2 masculin (40 – 49 de ani) și a ocupat locul al III-lea pe podium “după o «luptă» intensă în compania unor sportivi de înaltă performanță”.

“Cicliștii s-au bucurat de vreme frumoasă, atmosferă extraordinară, organizare la superlativ, o adevărată sărbătoare ciclistică”, a precizat maiorul George Dragoș Dedu.

Acesta îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2004.